des 092020
 

Forskjellige bilder fra aktiviteter, styrene, treff, foredrag og historier – du kan bla i bildene ved å klikke på et bilde og trykke på Next Image under bildet for å komme til neste bilde, eller Previous Image for forrige bilde.

 Posted by at 15:30
nov 182020
 

Ambassadørpris til Hanne Kvitvær

Region Stavanger utpekte Hanne som en av de 16 ambassadørene i 2019 fordi hun har vært aktiv med å sette byen på «kulturkartet» i døvemiljøet i forbindelse med at Døves Nordiske Kulturfestival kommer til Stavanger i 2022. En god representant med nasjonale og internasjonale nettverk, som byr på det beste av Stavangers historie, kultur og sjel.

Prisutdelingen fant sted torsdag den 29.oktober på nyoppusset Hotel Victoria, som er det eldste hotellet i byen. Egentlig skulle prisen ha blitt utdelt torsdag 12.mars, men det ble avlyst på grunn av koronapandemien. Hun fikk et stort diplom med «Ambassadør 2019», en statue av Prekestolen med «Ambassadør 2019» der det ble brukt ekte stein derfra, historiebok om hotellet, en ryggsekk og gavekort til Afternoon Tea på hotellet som skal brukes neste år.

Hanne takket for prisen og fortalte litt om NDF Stavanger (Stavanger Døveforening) sin historie der døveforeningen ble stiftet i 1900, og det var et artig sammentreff at prisutdelingen skjedde på Hotel Victoria fordi hotellet ble bygd i 1900. Både hotellet og Stavanger Døveforening er blant de eldste i Stavanger. Det var folk tilstede på prisseremonien som kjente til Døves Hus da de har leid lokale hos oss eller vært der i forbindelse med politisk debatt, og det var stas med positive rykter.

Hun fortalte også om arrangementet Døves Kulturdager i 2016 som ble vellykket gjennomført, og det har ført til at vi ønsket å få Døves Nordiske Kulturfestival til Stavanger i 2022.

 Posted by at 20:47
nov 052020
 

Vi STENGER tegnspråkkafeen fra og med idag, det blir ingen tegnspråk kafe og de andre aktiviteter på Døvesenter. Ikke møter heller, regjeringen ber oss at alle må i størst mulig grad holde seg hjemme. De har kommet med nye strenge tiltak, som vi ser at vi må holde i en foreløpig hele november. Vi legger terminliste på hjemmesiden og på FB til Stavanger Døveforening senere i dag. Vi kommer tilbake i løpet av slutten av november eller begynnelsen av desember. Regjeringen vil komme med nye beskjeder i begynnelsen av desember. Vi ønsker en riktig god helg.

 Posted by at 21:35
aug 312020
 

Torsdag 27.august ble det tegnspråk kafe igjen for første gang på lang tid siden landet ble stengt ned i mars 2020.
Det var en koselig kveld, hvor alle medlemmene kom og fikk pratet sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matssalg ved disken også der Khaled har som hoved ansvarlig for maten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og vi har en smittevern vakt der Erling var den første mann som hadde vakt denne kvelden, han hadde gul vest.
Alle som har smittevern vakt – har gule vester. De, som er vakt, har gjennomført smittevern veileder kurs. SDIF skal ta over vakten i hele september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagligleder Hanne B Kvitvær skal hele tiden følge med utviklingen fra myndigheter hvordan korona smitte utvikler seg utover høsten, hvis FHI/Helsedirektoratet ber alle om å stenge, så stenger vi straks alle aktiviteter her på Døvesenter.

Ellers følger vi godt med smittevern veileder som skal brukes her på Døvesenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et trygt sted å treffe.

 Posted by at 22:42