nov 262018
 

Vi planlegger å arrangere kurs i 2019, både våren og høsten. Vi trenger å vite hvilke kurs dere har lyst til å delta på. Vi har 3 kursforslag.

  • Fotokurs med Belinda Stoe
  • Malerkurs med Viljalmur G. Valhjalmsson
  • Slektgranskningskurs med Beryl Ramsvik

Send mail til kurs@ndfstavanger.no hvis du kunne tenke deg å delta på kurs slik at vi vet hvor mange som er interessant å være med.
Fint hvis vi kan få tilbakemelding innen 16.desember.

 Posted by at 19:19
okt 022014
 

Hei. Tiden nærmer seg til det store arrangementet som skal skje her i helgen. Torsdag kveld kl 19:00 skal det være tegnspråkkafe, og det kommer flere gjester som vil hilse på medlemmene våre.

Fredag kveld skal det være åpent kveld i Storsalen fra kl 20:00. Sosialkveld med mange representanter fra forskjellige steder. Dr. Liisa Kauppinen vil være her og fortelle oss litt om hennes tidligere arbeid som en aktiv organisasjonsperson i Finland. Det blir servert pizza, salg av mineralvann osv. Det skal også være utlodning der overskuddet går rett til WFD.

De som ikke har meldt seg på til fagdagen, betaler 100 kr på fredagskveld kl 20. HJERTELIG VELKOMMEN!

 Posted by at 09:15
jan 182014
 

tenk-nyttHelgen 17-19.januar gjennomføres det et samarbeidsseminar der representanter fra døveforeningen, idrettsforeningen, ungdomsklubben, menigheten, kulturutvalget, seniorutvalget, LSHDB og Stiftelsen deltok. Temaet var «Tenk nytt» og det var foredrag og gruppearbeid der vi diskuterte om hva som kunne bli bedre og hvilke satsningsområder vi vil jobbe med for at det skal bli bedre og bedre.

img_1492

Her kan du se bildene fra seminaret

 Posted by at 14:11