jun 112019
 

Seniortreff hadde en dags tur til Kvitsøy fredag 7. juni. De var heldig med vær, nydelig sol værdag.

De ble guidet på Kvitsøy Hummermuseum og Fyr hvor fleste har gått 100 trapptrinn opp mot fyr toppen – der Ketil tolket, pga tolkemangel den dagen.

Etter museum og fyr tur fikk alle grillet pølse og karbonader med tilbehør.

De koste seg hele dagen.  Kåre Egeland, leder i seniortreffet hadde tilhenger med seg der han tok med hagemøbler, bord og grill med tilbehør.

 Posted by at 22:05
jun 182018
 

Turen til Sirdal og Lysebotn var vellykket med drømmevær. Var på Tonstad bakeri, smakte god eplekake med kaffe. Etterpå kjørte vi videre til Sirdal og så innom Kjerag kafe ( Ørneredet )og spiste deilig middag. Så kjørte vi nedover med 27 svinger helt ned til Lysebotn. Skulle ta videre med båt fra Lysebotn til Forsand, men vi fikk ikke komme inn, pga båten var fullt selv om vi hadde bestilt. Bussen vår måtte snu og kjørte gjennom Byrkjedal. Vi var god humør, selv om vi var skuffet over at det ble ikke noe « cruise» turen.

Skrevet av Marit Gjedrem

 Posted by at 07:56
feb 162014
 

Det er Norges Døveforbund som skal arrangere nordisk senior treff 2015, se vedlegg.  Medlemmene i Stavanger som ønsker å vite mer informasjon om turen, kan ta kontakt med Hanne B Kvitvær.

Vedlagt finner dere informasjon om nordisk seniortreff 2015 – en rundreise med MS Finnmarken, Bergen – Kirkenes – Bergen. Vanligvis har det vært 15 personer fra hvert land – men denne gang åpner vi for flere. Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding – og innen 1. juni 2014.

Vi håper dere kan spre informasjonen videre. Mange har meldt sin interesse men først nå åpner vi for påmeldinger. Samme informasjon er også sendt de nordiske døveforbund /seniorutvalg.

En fin anledning til endelig å få tatt Hurtigruten – med informasjon på tegnspråk, treffe nordiske venner / få nye venner – spektakulære naturopplevelser – sosialt samvær og deilig mat

VELKOMMEN med!

nordisk-seniortreff (vedlegg)

 Posted by at 14:42