mai 202021
 

Nå er våren på vei hit, og det er på tide å dra opp mobilen og ta flotte naturbilder når man først er ute på tur fordi en ny runde er i gang nå.Alle medlemmer kan delta i konkurransen, og husk at det er kun 1 bilde pr person. Bildestørrelsen skal være i enten A4- eller A5-format, dvs ikke større enn A4 eller mindre enn A5. Det skal være naturmotiv uten mennesker i bildet, det kan være landskap, planter, dyr, fjell, sjø, skog etc.

Send inn ditt bidrag til Henning som har ansvaret for å samle inn bilder. Emailadressen er media@ndfstavanger.no – siste frist for innlevering er mandag 31.mai kl 20:00, så det er bare å sette i gang. Ta kontakt om du har spørsmål. Bildene vil bli lagt ut på hjemmesiden vår der medlemmene kan stemme på bildet de liker best. Evt. på veggen i Storsalen også hvis det er mulig å åpne tegnspråkkafeen igjen.

Vinneren vil få en fin premie. Hvis det kommer inn over 20 bilder, så blir det premie til 1. og 2.plass mens det blir 3 premier (1, 2, og 3.plass) hvis det kommer inn over 30 bilder

Lykke til!

 Posted by at 17:43
feb 182021
 

Døves Hus er stengt inntil videre, så vi har valgt å gjøre fotokonkurransen digitalt. Vi legger ut bildene på nett slik at alle medlemmene kan stemme på favorittbildet sitt via SMS (459 06 918). Men vi kommer til å henge opp bildene på veggen i Storsalen i Døves Hus uansett i tilfelle tegnspråkkafeen skulle åpnes igjen før konkurransen er over. Hvis du, som deltaker, ønsker å levere originalbilde, så skal du si ifra til daglig leder slik at du får informasjon i løpet av neste uke om tid og klokkeslett der du kan levere inn originalbildet.

NB! Fristen for å stemme på favorittbildet ditt er onsdag 17.mars kl 21:00:00 (PRESIS!) – KUN medlemmer kan stemme på bildene, og man kan bare stemme én gang.

Trykk på bildet hvis du vil se det i større format

 Posted by at 19:36
nov 142020
 

Døves Hus er stengt i november, så vi har valgt å gjøre fotokonkurransen digitalt. Vi legger ut bildene på nett slik at alle medlemmene kan stemme på favorittbildet sitt via SMS (971 68 156). Men vi kommer til å henge opp bildene på veggen i Storsalen i Døves Hus uansett i tilfelle tegnspråkkafeen skulle åpnes igjen før konkurransen er over. Hvis du, som deltaker, ønsker å levere originalbilde, så skal du si ifra til daglig leder slik at du får informasjon i løpet av neste uke om tid og klokkeslett der du kan levere inn originalbildet.

NB! Fristen for å stemme på favorittbildet ditt er onsdag 9.desember kl 20:00:00 – KUN medlemmer kan stemme på bildene, og man kan bare stemme én gang.

 Posted by at 16:55