Nå er innleveringsfristen passert for denne gangen, og vi har fått inn hele 21 bidrag og det blir for første gang to premier (1.plass og 2.plass). Det betyr at avstemmingen er nå i gang! Stem på ditt favorittbilde via SMS (971 68 156) – bildene er tilgjengelige både på nett og i Storsalen i Døves Hus.

NB! Fristen for å stemme på favorittbildet ditt er fredag 2.desember kl 15:00:00 (PRESIS!) – KUN medlemmer kan stemme på bildene, og man kan bare stemme én gangVinnerne offentliggjøres lørdag 3.desember. Lykke til!

Hvis du har lyst til å kjøpe kalender, så kan du sende inn bestilling til dagligleder på dagligleder@ndfstavanger.no slik at hun setter inn navnet og adressen på en bestillingsliste som vil bli sendt til NDF der de ordner videre med sending av kalenderen når disse er klare.

Beløpet på 299 kr må betales samtidig med bestillingen. Betales til vipps #108915 eller konto (ta kontakt med dagligleder). Må merkes «kalender 2023». Fristen for å bestille via oss er 1.desember

Nå er det klar for en ny runde med fotokonkurranseTemaet er HØSTEN og fristen for å levere inn bildet er 24.november. Alle medlemmer kan delta i konkurransen, maks 1 bilde pr person. Bildet må ikke være minst enn A5 og bør ikke være større enn A4 i format (Anbefalt oppløsning minst 1200 x 900 px)

Dere kan levere bildet / eller sende bildet pr mail til daglig leder (Dagligleder@ndfstavanger.no) OBS! Bildet skal være tatt i 2022, ikke bruk gamle bilder. Bildene skal henges opp på veggen i Storsalen. Vinnerbildet blir publisert i medlemsbladet “Firkløver”, og vinneren vil få en fin premie. Hvis det kommer inn over 20 bilder, så blir det premie til 1. og .2.plass mens det blir 3 premier (1, 2 og 3.plass) hvis det kommer inn over 30 bilder

Teater Manu viser barneforestillingen «Den stygge andungen» på tegnspråk tirsdag 1.november kl 18:00 på Sola kulturhus. De to skuespillerne Ipek Mehlum og Julie Ane Holst er begge fra Stavanger og det blir kjekt for dem å spille forestilling på hjemlige trakter. Forestillingen passer fra 5 år og oppover.

Ta gjerne med barna, søsken, CODA-barn, barnebarn, voksne som har lyst til å se forestilling på tegnspråk. Velkommen!

Bestilling – link til: https://www.solakulturhus.no/event/den-stygge-andungen/