Babytegn – kursleder søkes i Stavanger

Babytegn – kursleder søkes i Stavanger – søknadsfrist 19. oktober 2015

BeSeen Babytegn tilbyr kurs i babytegn for hørende foreldre sammen med barn 0 – 24 måneder. Babytegn er bruk av enkle tegn i kombinasjon med talespråk og styrker små barns språkutvikling og intelligens. Kursene holdes på barnas premisser med innlæring av tegn gjennom lek. BeSeen AS drives av døve og har vært ansvarlig for flere kurs i Oslo i de siste to årene.

En kursserie består av 3 treff i løpet av 6 uker. Vanligvis er kursene på ettermiddagen/ tidlig kveld slik at barna er opplagt når de er med. I noen tilfelle har vi i tillegg kurs på kveld/helg.

Etter høstferien skal vi begynne å ha kurs i babytegn på Stavanger Døvesenter og det vil bli avholdt flere kurs i løpet av vinteren og utover i 2016.

Til dette utlyser vi stilling som kursleder i Stavanger.
Krav til stillingen:

  • Kan tegnspråk
  • Har erfaring med barn under 2 år (egne barn eller jobber med barn)
  • Det er en fordel å ha erfaring med å praktisere tegnspråk med egne barn (både døve og hørende) og å ha pedagogisk erfaring

Lønn og kurstidspunkt etter avtale.

 

Kursleder får kursmateriell og full opplæring før kursstart, og veiledning blir gitt etter behov under veis. Fordi vi har vi kurs på tidlig kveld og av og til i helgene er dette en fin deltidsjobb.

 

Les mer om de ulike kurs hos BeSeen her: www.beseen.no/tilbud

En kort søknad og CV sendes til daglig leder Petter Noddeland på e-post: petter.noddeland@beseen.no

 

Søknadsfrist tirsdag 19.oktober 2015

 

Hopp rett ned til innholdet