Vår økonomiansvarlig Tore Djuvik har nå gått av som styremedlem etter 14 år i NDF Stavanger. Det ble annonsert på første styremøte etter årsmøtet i fjor at det skulle bli hans siste år i styret. Vi i styret var forberedt i ett år på at han skulle gå av og takker ham for en meget god innsats som han har gjort for oss i hans tid som økonomiansvarlig.

Gjennom de 14 årene har han fått full kontroll over regnskapet, veldig flink til å holde seg oppdatert og følge reglene osv. Og det setter vi i styret pris på, da det ikke alltid er like lett for oss andre å forstå de begrepene som finnes i regnskapsverdenen. Revisoren har flere ganger gitt ros til ham for arbeidet med regnskapet. Han stilte også opp for oss når vi trengte hjelp med økonomien, matsalg, representant på landsråd, møte osv. Alltid et smil på plass selv om han kunne bli frustert og irritert av og til.

Ved å være styremedlem har han vært med å oppleve alt som har skjedd i dette årtusenet, som da Døveforeningen og Stiftelsen “giftet” seg med hverandre i 2005 og ble et felles styre med navneendring til Stavanger Døvesenter, oppussingen av Døvesenteret i 2010, “skilsmissen” mellom døveforeningen og stiftelsen i 2012, og sammenslåingen mellom døveforeningene i Stavanger og Sandnes i 2013. Samt to Døves Kulturdager-arrangementer (2002 og 2008). Nye og gamle styremedlemmer har kommet inn og gått av, men han har vært på plass i hele 14 år.

Og nå starter en ny periode uten Tore som styremedlem i NDF Stavanger, og det blir litt rart for oss å bare kjøre på videre. Men han kommer helt sikkert til å bidra litt med hans erfaringer og andre råd. Takk for den gode innsatsen som du har gjort for NDF Stavanger i de 14 årene, Tore! (Og vi håper at du kanskje har lyst til å gjøre et comeback en vakker dag)

Her forteller Arne Olav Løvik at han var med i valgkomiteen som spurte Tore denne gangen om han hadde lyst til å bli med i styret for Stavanger Døveforening for 14 år siden.

tore-arneolav

Hopp rett ned til innholdet