Én viktig krone

Tegnspråk-versjon av denne eposten: Klikk her eller på bildet under:

For mindre enn en krone om dagen kan du gjøre en forskjell for døve og hørselshemmede i Norge. På tross av løfter om flere tegnspråkarenaer og at tegnspråk er anerkjent som et offisielt språk i Norge, er Norsk Tegnspråk mer utsatt enn noen gang.

Kjenner du noen som kunne brukt 300 kroner på å støtte norsk tegnspråk og utvikle den viktigste tegnspråkarenaen i Norge?

Et medlemskap i Norges Døveforbund koster veldig lite, og det er ingen forpliktelser knyttet til medlemskapet. Flere medlemmer gjør oss til en betydningsfull aktør når vi møter politikere, søker om støtte og jobber for like muligheter for alle i Norge. Dette er en spesielt viktig innsats for døve, hørselshemmede og tegnspråk i Norge.

Familiemedlemmer som foreldre, søsken, besteforeldre, onkler og tanter kan være medlem hos oss. Barn, ungdom og unge voksne under 30 år betaler bare 150 kroner i året. Medlemmene våre er det viktigste i vårt arbeid og medlemskontingenten er en viktig inntektskilde for oss. Både det vi betaler, og støtten vi får fra det offentlige per medlem.

Nytt i år er også muligheten til å være støttemedlem. Dette medlemskapet er får å vise støtte og bidra økonomisk. Perfekt for slekt og venner som vil bidra med en symbolsk sum på 300 kroner i året (150 for barn og unge voksne opp til 30 år), som hjelper oss betydelig. Dette medlemskapet gir ingen rettigheter, bare en støtte til oss.

Prioriterte saker for NDF i 2023 er tegnspråk, bedre tolketjeneste og gode oppvekstsvilkår for døve og hørselshemmede barn og unge. For mer informasjon om våre saker: www.doveforbundet.no. Vil du vite om medlemsfordeler: http://www.doveforbundet.no/stott-oss/medlemsfordeler.

Les mer om medlemskap på våre hjemmesider: www.doveforbundet.no/stott-oss/bli-medlem

Hjelp oss å gjøre hele Norges Døveforbund sterkere. Sammen er vi sterke!

Hopp rett ned til innholdet