Fotokonkurransen våren 2021

Hedvig forteller litt om fotokonkurransen som gjennomføres nå, våren 2021

Nå er våren på vei hit, og det er på tide å dra opp mobilen og ta flotte naturbilder når man først er ute på tur fordi en ny runde er i gang nå.Alle medlemmer kan delta i konkurransen, og husk at det er kun 1 bilde pr person. Bildestørrelsen skal være i enten A4- eller A5-format, dvs ikke større enn A4 eller mindre enn A5. Det skal være naturmotiv uten mennesker i bildet, det kan være landskap, planter, dyr, fjell, sjø, skog etc.

Send inn ditt bidrag til Henning som har ansvaret for å samle inn bilder. Emailadressen er media@ndfstavanger.no – siste frist for innlevering er onsdag 19.mai kl 21:00, så det er bare å sette i gang. Ta kontakt om du har spørsmål.Bildene vil bli lagt ut på hjemmesiden vår der medlemmene kan stemme på bildet de liker best. Evt. på veggen i Storsalen også hvis det er mulig å åpne tegnspråkkafeen igjen.

Vinneren vil få en fin premie. Hvis det kommer inn over 20 bilder, så blir det premie til 1. og 2.plass mens det blir 3 premier (1, 2, og 3.plass) hvis det kommer inn over 30 bilder

Lykke til!

Hopp rett ned til innholdet